Dairesel panjur egrisel kanat sabit panjur Eğrisel Kanatlı Kollu Panjur
 Dairesel Panjur  Eğrisel Kanatlı Sabit Panjur Eğrisel Kanatlı Kollu Panjur 
 Genis kanatli dis cephe  KOLLU PANJUR  Pratik kollu panjur
 Genis Kanatli Dış Cephe  Kollu Panjur  Pratik Kollu Panjur